Bare vent til august SÅ!!
Nu også med fuldskæg!

GODT NYTÅR 2018

Så er det nye år godt skudt igang og de første kombatanter har boltret sig på skakbrædtet den anden dag i det nye år.

I B-rækken har der været åben krig med triumferende vindere og desillusionerede tabere.

I A-rækken har man gået lidt fredeligere til værks. Samtlige har valgt en diplomatisk løsning, hvor ingen blev rigtigt kede af det, men heller ikke rigtigt glade.

Det nye klubblad er på banen og kan findes på bordet sammen med spillelisterne.  Der står mange rigtige ting i bladet men der mangler at stå at

En spiller har sort når hans modstanders nummer står til højre

Skriv det selv ind i dit blad hvis det betyder noget for dig at vide det inden du kommer i klubben

Resultatet for tomandsturneringen blev ved julefrokosten:

Vinder med 5 point ud af 6 blev : Benny og Karsten.

Nr. 2 blev Renè og Niels med 4 point ud af 6 og en bedre korrektionsberegning end Dennis og Elvin. og Preben og Ib K. som også endte på 4 point.

Kontingentet på 800 kr. skal betales inden den 1.2.2018

Som aftalt på generalforsamlingen vil 50 kr. ud af de 800 kr. gå ind som personlig opsparing til klubbens 75 års jubilæum om 4 år.

KOM NU IND I KAMPEN ELITESPILLERE!