Bare vent til august SÅ!!
Nu også med fuldskæg!

EFTERÅR 2017

Så er efterårssæsonen ved at være en saga blot. Der er kun en spilleaften tilbage inden juleafslutningen. Karsten og Niels ligger til at rykke op i A-rækken, Jørgen og Elvin kan dog nå at spænde ben for de to  kamhaners høje abitioner. I A rækken er det Jens som brillierer og kan holde jul på toppen. På med vanterne Jens, der er koldt på toppen.

Husk at skrive dig på deltagerlisten, hvis du vil med til  julefrokosten  den 12. december, listen ligger i klublokalet. Du kan også sende en mail til Ib på mailadressen Ib.klitaa@esenet.dk

TIL LYKKE FINN

Kontingentet på 800 kr. skal betales inden den 1.2.2018

Som aftalt på generalforsamlingen vil 50 kr. ud af de 800 kr. gå ind som personlig opsparing til klubbens 75 års jubilæum om 4 år.