INFORMATION

SPILLELISTER/AFTENER

LOVE FOR JERNE SKAKKLUB

RATINGSLISTE/HOLDTURNERING

KLUBBENS HISTORIE

LINKS

GALLERI

JERNE SKAKKLUBS  HJEMMESIDE

Vores æresmedlem Grand Old Man Leif Madsen, runder i dag d. 25. Januar 2023

 

                                                          

 Kæmpe tillykke til Leif

 

Leif har været medlem i skakklubben i siden 1951, han har med sit gode humør og lune været med til at holde klubben i gang, både i holdkampe, pokalkampe og Klubturnering igennem 72 år. Når vi kigger tilbage i de gamle protokoller var Leif også på mærkerne når der skulle arrangeres deletant forestilling, det var nemlig året 1952 hvor daværende kasser Johs Boysen åbnede generalforsamlingen med ordene : ” Kassen er tom ”

Det lykkedes bestyrelsen at få kassebeholdningen på sporet igen, blandt andet ved Gåse og Andespil, endda så godt at de kunne afslutte sæsonen med bal i Jerne Forsamlingshus, med musik af P. Knudsens orkester.

Trods mange opfordringer, har Leif altid takket nej til bestyrelsesarbejde, men han har altid været på vagt, hvis regler og love ikke blev overholdt. Man skal ikke forsøge at tromle noget igennem som ikke passer, så kommer Leif som en trold af en æske. På den måde og godt for klubben  har Leif altid været med til at sørge for at regler og love bliver overholdt.

Leif spiller stadigvæk skak på et højt niveau i 1. klasse, han elsker at annalysere ikke kun sine egne partier og han giver ikke op før den bedste variant er fundet. Ikke ret mange i klubben har kunnet forstå eller spiller Leif`s springer variant, men hvis man ikke kender hans finurligheder og ide med denne variant kommer man hurtig i problemer.

Vi ønsker Leif alt mulig held og lykke i fremtiden sammen med sin kære Jytte.


Formand

Ib

 

Leif havde Jyttes dejlige hjemmebag med til os. Den var formidabel.